HUVUDMENY

BEDSTEKILDE INLEDER SAMMARBETE MED POMOLOGIK

POMOLOGIK OCH BEDSTEKILDE INLEDER SAMARBETE.

När den nya vågen av cider och vin av äpple påbörjades för snart 10 år sedan var Bedstekilde bland de första nya aktörerna. Vårt mousserande äppelvin har sålts till ett flertal 1 och 2 stjärniga restauranger, våra lokala favoritrestauranger och till restauranger över hela landet via Handpicked Wines och Bondens Skafferi. Vi har dessutom en trogen kundkrets som köper våra produkter via Systembolaget.

Nu är det daga att ta nästa steg. För att göra våra produkter tillgängliga till en större kundkrets inleder vi ett samarbete med Johan Sjöstedt och Pomologik.

Johan Sjöstedt som är en av Sveriges absolut mest kvalitets och innovations orienterade vinmakare är en perfekt samarbetspartner för oss.

Pomologiks mer utvecklade struktur för produktion och distribution kommer att användas för Bedstekilde produkter. Begränsningen i vår verksamhet har alltid varit vår produktionskapacitet på 5000 flaskor per år. Genom vårt samarbete kan Bedstekilde öka sina volymer och tillgodose efterfrågan som sista tiden varit större än utbudet. Samarbetet kommer även så klart leda till spännande nya mousserande äppleviner.

För dig som kund Bedstekildes innebär samarbetet ingen omedelbar skillnad men vi räknar med att innan årsskiftet kunna tillhanda befintliga och nya produkter genom Pomologik.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta mig.

Kivik den 17 Augusti 2022

Mikael Eliasson

 

Läs mer här om Pomologik

 

 

No Comments

Post A Comment